- En klem er nok

Eileen Tennebø (tv) passer på at deltakerne på The Gathering i Vikingskipet får omsorg. Her får Cesilie Olaisen fra Furnes en klem.

Deltakerombud Eileen Tennebø og Cesilie Olaisen fra Furnes på The Gathering.
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Fire døgn med lite søvn kan være en påkjenning for deltakere under datapartyet The Gathering. Eileen Tennebø har jobben som deltakerombud og passer på at de 5.200 ungdommene får nok søvn og nok mat.

Passer på

Eileen Tennebø tar hånd om dem som glemmer å passe på seg selv. - Ofte er det ikke mer som skal til enn at jeg går bort og spør hvordan de har det. Og jeg må også si at ungdommene er kjempeflinke til å ta vare på hverandre, sier Tennebø, som har rollen for fjerde år på rad under datapartyet i Hamar.

Klem er bra

- En del av de datainteresserte ungdommene kan også virke litt for opptatt av det de driver med til å få i seg nok mat. Da har vi tilgang til både mikrobølgeovn og vannkoker, samt at det selges mat som kan varmes i disse, forteller deltakerombudet. Hun trekker dessuten fram det å gi en klem som et godt og enkelt omsorgsmiddel.

Trenger ikke sove

Cesilie Olaisen fra Furnes i Hedmark er en av de 5.200 som tilbringer påsken foran en dataskjerm i Vikingskipet.

- Man trenger ikke sove når man har energidrikker, og man blir ikke sulten når man bare sitter og nerder, spøker 18-åringen, medlem av klanen Norske Varælger, som har rigget til sin egen lille avdeling i Vikingskipet. (©NTB)

Flere saker fra Innlandet