Hopp til innhold

Snudde Hommelvik opp ned

Hommelvik i Sør-Trøndelag ble snudd opp ned da ungdomsskolen i bygda vant NRK mP3s konkurranse om å få sving på juleballet.

Hommelvik i Sør-Trøndelag ble snudd opp ned torsdag kveld da ungdomsskolen i bygda vant NRK mP3s konkurranse om å få sving på juleballet

Juleballet ved Hommelvik ungdomskole 2016 vil bli husket lenge.

Plutselig stod alle de kjente radiostemmene der lys levende. Toget inn med noen av Norges mest kjente ungdomsartister på slep.

Juleballet 2016 blir nok en snakkis i mange år framover ved Hommelvik ungdomsskole. Elevene mobiliserte voldsomt og klikket seg bokstavlig talt fram til å få et uforglemmelig juleball.

NRK mP3 har gjort det til en aldri så liten tradisjon å utlyse konkurranse i førjulstiden hvor premien er få skikkelig dreis på juleballet.

Rekordmange påmeldte

I år meldte et hundretalls skoler landet over og tok del i kampen om å få storfint besøk. Etter at skoler i Nord-Norge har vunnet de to foregående år, var det i år Hommelvik ungdomsskole i Malvik og Sør-Trøndelag som stakk av med seieren.

NRK mP3s prosjektleder Helge Bull-Engelstad rapporterer om euforiske tilstander, og et juleball med rekordmange påmeldte!

Knallpopulært!

- Elevene fikk se artister som til de grader bød på seg selv. Staysman & Lazz leverte maks stemning på scenen! Og når gutta i The Main Level danser med elevene i minst en halvtime istedenfor å henge backstage så blir det bonuspoeng både på dem og oss som arrangør, forteller Bull-Engelstad.

Ettersom så mange ville være med på juleballet ble skolens egen gymsal for liten, og arrangementet ble flyttet til det nye Bruket kulturhus i Hommelvik.

Her ble salen rigget for fest. Blant annet med en svær lysrigg og en egen lystekniker som var i aksjon gjennom hele kvelden. I tillegg til hovedscenen ble en egen scene satt opp hvor elevene kunne få tatt selfier sammen med artistene.

- Knallpopulært!, konkluderer Helge Bull-Engelstad.

Har styrket samholdet

Elevrådslederen som meldte på skolen, Kristin Nybrodahl, tror samholdet på skolen har blitt ennå bedre med mP3-konkurransen.

– Hele skolen stod samlet og vi mobiliserte det vi kunne for å vinne konkurransen. Det tror jeg har ført elevene mer sammen, fortalte hun til NRK mP3.

En fantastisk kveld ble det, var alle enige om. Både elever, rektor, kontaktlærere, foresatte, artister og NRKs medarbeidere.

- Vi har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger. Det er skikkelig morsomt å kunne få gjøre noe slikt og at det blir satt så stor pris på at vi kommer, sier prosjektleder for NRK mP3s juleparty 2016, Helge Bull-Engelstad.

Les også:

Se bildene:

NRK mP3 besøker Hommelvik ungdomskole
Foto: Svein Dybdahl / NRK