Informasjon fra NRK

Skal lede NRKs produksjonsavdeling

Barbara Jahn skal lede den nye produksjonsavdelingen i NRK.

Barbara Jahn

Barbara Jahn vender tilbake til NRK som leder for NRKs nye produksjonsavdeling.

Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Barbara Jahn (53) er i dag Change Manager i Aker Solutions og vil begynne i NRK 21. august.

- Det har alltid vært en mulighet å komme tilbake til NRK og nå kom den riktige jobben. Jeg gleder meg til oppgavene og til å møte nye og gamle kollegaer i NRK sier Barbara Jahn.

Lang fartstid i NRK

Barbara Jahn har tidligere hatt ulike roller i NRK etter at hun begynte i NRK P3 i 1993 og frem til hun sluttet som prosjektsjef for ekstern underholdning i 2012.

Fra NRK gikk hun til Rubicon TV hvor hun var programsjef for underholdning før hun i fjor begynte i Aker Solutions som Change Manager.

- Erfaring med endringsledelse

Direktør for Medietjenester i NRK, Jon Espen Lohne, sier han er svært fornøyd med at Barbara Jahn takket ja til å komme tilbake til NRK.

- Vi har sett etter en leder med bred og allsidig erfaring. Ikke bare fra mediebransjen, men også med erfaring fra andre miljøer. Barbara har erfaring med endringsledelse og kjenner NRK-huset godt selv om det er en stund siden hun har jobbet her, sier Lohne.

Han legger til at Jahn får ansvaret for å bygge opp strukturen for den nye produksjonsavdelingen innenfor de rammene som er vedtatt.