Hopp til innhold
Info fra NRK

Omvisning

Merk!

Vi holder fortsatt stengt for omvisninger på Marienlyst. Ny informasjon vil legges ut til høsten.

Omvisning - skoleklasse i Dagsrevyens studio

Vil du lære mer om NRK? Bli med på en omvisning!

Benytt anledningen til en morsom og lærerik opplevelse i de tradisjonsrike byggene på Marienlyst.Omvisningene passer godt for både skoleklasser, grupper og enkeltpersoner.

Våre guider vil ta deg med på en historisk reise gjennom et moderne mediehus. På veien vil du få se hvordan de jobber i TV-studioene (Underholdning, Dagsrevyen, etc), i verkstedene og på det berømte kostymelageret til NRK.

Turen går også innom det tradisjonsrike Radioteatret.

Omvisningene passer for alle over 10 år. En omvisning varer ca 1 1/2 time. Babyer kan ikke tas med på omvisning.

Hvordan bestille gruppeomvisning?

Skoleklasser/grupper

Skoleklasser og grupper (min. 10 personer) bestiller omvisning via Gruppebestilling. Ledige dager og tider vil automatisk fremkomme når du fyller ut skjema med besøkstype og antall besøkende. Skoleklasser har gratis omvisning.

Spesialbesøk for 10. klasse og videregående skole

For 10. klasse og videregående skole tilbyr vi enkelte dager spesialbesøk i en av våre programavdelinger, i tillegg til omvisning. Gå inn på Gruppebestilling for å se de ulike spesialbesøkene, og fyll ut skjema for den typen som ønskes. Et spesialbesøk med omvisning varer ca 2 1/2 time.

Billettsalg til omvisning lørdag og søndag

Det tilbys omvisning kl 13:00 i de fleste helger og i skolens ferier. Billetter til disse omvisningene selges kun via Ticketmaster. Billettpris for barn/student/honnør er kr 65 og for voksne kr 100.

Alle som vil være med på omvisning må ha billett. Ledsager med ledsagerbevis, må ta kontakt med Ticketmaster callsenter på telefon 815 33 133. MERK: Ledsagerbillett til søndag, må hentes ut senest lørdag kl.14:00 før omvisningen.

Oppmøte

Oppmøte til våre omvisninger er resepsjonen i Radiohuset, om ikke annet er oppgitt i bestillingen. Det er det store hvite bygget med en stor klokke på siden av huset.

Har du spørsmål om tilbudet, - send en e-post til omvisning@nrk.no.

Hvordan komme til NRK

Alle busser og t-banens linjer til Majorstuen.

Parkering

Nedenfor Radiohuset, - ved Suhmsgate (mot betaling)

Kringkastingsorkestret inviterer tredjeklassinger

Elever i 3. klasse inviteres med på orkesterprøve med Kringkastingsorkesteret (KORK). Tilbudet bestilles via Gruppebestillingen - KORK for 3. klasse.

Oppmøte for besøk hos KORK er ved inngangen til Store Studio (under det buede taket). Har du spørsmål - send en e-post til kork@nrk.

Omvisning ved NRK Trøndelag, Trondheim

Det er for tiden ikke faste omvisninger ved kringkastingssentret på Tyholt i Trondheim.

Radiohuset med NRK-flagg
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK / Anne Liv Ekroll