Hopp til innhold

Nettprat om DAB

Har du spørsmål om DAB? NRK Publikumsservice svarer gjerne. Både via telefon, e-post eller nettprat.

Carina Berge og Bård Andersen NRK Publikumsservice

Leder Carina Berge har hjelp av blant andre Bård Andersen ved NRK Publikumsservice med å svare folk om alt de lurer på knyttet til radioovergangen neste år.

Foto: NRK

I løpet av 2017 slukkes FM-nettet og all dsitribusjon av radiosignalene blir digital. NRK Publikumsservice tar i mot alle typer spørsmål i den forbindelse.

Via det lille vinduet som dukker opp nede til høyre i denne nettsida kan du kommunisere med NRK Publikumsservice direkte.

Hvordan skal antenna til DAB-biladapteret monteres? Hvorfor er DAB-radioen stum selv om dekningskartet sier det skal være god dekning?

Dette er svært vanlige spørsmål fra folk flest i forbindelse med radioens teknologiskifte neste år.

Men det er hjelp å få. I Mo i Rana har NRK Publikumsservice økt bemanningen for å kunne lose alle godt gjennom radioovergangen.

Direkte nettprat om radio

NRK Publikumsservice når du både via telefon 23 04 70 00, e-post til info@nrk.no, via NRKs side på Facebook eller via chat/nettprat (se ikon nede til høyre på denne nettsida).

Leder Carina Berge ved NRK Publikumsservice sier de allerede får mange henvendelser om DAB og digitalradio, og er forberedt på å kunne ta i mot enda flere.

- Derfor har vi økt bemanningen, så det er bare å ta kontakt med oss. Vi svarer på alt rundt DAB og digitalradio, antenner, hvordan radioene skal brukes, dekning med mer. Bruk oss, oppfordrer Carina Berge.

Hjelp også på radio.no

nrk.no/dab og på nettstedet radio.no finnes mer informasjon både om radiobruk både i hjemmet, i bilen, i båten og på hytta.

Her finner du praktiske guider og hjelp til å velge riktige antenner og adaptre, og gode råd om bruk og montering.

Laster innhold, vennligst vent..