Ekstern informasjon 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Informasjon > Ekstern produksjon Sist oppdatert 10:55
 

NRKs forutsetninger


Publisert 22.09.2003 19:05. Oppdatert 15.12.2003 14:58.
En vesentlig forutsetning for NRK er at prosjektene gjennomføres i overensstemmelse med NRKs krav til troverdighet, profesjonalitet og redaksjonell integritet. Prosjekter som ellers oppfyller alle andre kriterier for programsetting kan ikke gjennomføres eller sendes dersom de ikke samsvarer med disse kravene.

NRK har som allmennkringkaster mange hensyn å ta i forhold til sine seere. Mengden av prosjekter som presenteres for NRK er omfattende. Programforslag fra ulike eksterne produsenter kan være like i form og innhold, og kan også ha likhetstrekk med andre produksjoner som NRK arbeider med internt. Prosjektene som presenteres for NRK må derfor ha sin naturlige plass i det sendeskjema som til enhver tid planlegges.

Selv om et prosjekt passer inn i sendeskjema, eller er unikt i form og innhold kan det likevel være økonomiske årsaker til at NRK ikke kan prioritere nettopp dette prosjektet. Det er også en forutseting at den eksterne produsenten tilfredsstiller de krav som stilles av NRK til gjennomføring av prosjektet.LENKERKONTAKTINFORMASJON
Ønsker du å komme i kontakt med NRK Kringkasting? Bruk følgende e-post:
eller tlf. 23 04 93 38.
SISTE NYTT
Husk neste frist for innsending av programinnspill er 15. januar.
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no