Bli venn med NRK

Bli venn med NRK på Facebook. NRKs Publikumsservice har en side hvor de hjelper folk med alt de måtte lure på om NRK.

NRK på Facebook

NRK er godt representert på Facebook fra før også med mange ulike redaksjoner og programmers sider, men dette er NRK offisielle Facebook-side for publikumshenvendelser.

Besøk NRK på Facebook: NRK Info

Dermed har lyttere, seere og nettbrukere fått en side som følges daglig og hvor det ikke skal ta lang tid før NRK svarer.

Publikumsservice behandler hvert år rundt 100 000 henvendelser fra lyttere, seere, nettbrukere og andre som mente eller lurte på noe om NRK og programtilbudet.

Fra epost til Facebook?

- På Facebook skal vi legge ut informasjon og svare på spørsmål, sier leder Gro Stenvik. Blant det første som er lagt ut er en artikkel om TV-høsten på NRK, og knekkebrødoppskriften til Nitimens matguru Bodil Norjore.

Se også: Aktuelle spørsmål og NRKs svar

- Kommer dere til å få mer å gjøre når dere nå også skal ut på Facebook?

- Ja, vi får nok mer å gjøre i starten, men jeg håper og tror at mange av dem som i dag kontakter oss på epost vil finne oss på Facebook og enten finne svaret der, eller skrive spørsmålet sitt der, sier Stenvik.

Den offisielle kontaktsiden
Ulike redaksjoner og distriktskontorer har vært ”på face” lenge. Det finnes ca 140 ulike NRK-styrte sider, men den offisielle kontaktsiden for publikum har manglet. Nå er den på plass.

Les mer: NRKs brede medietilbud

---

Fakta om NRKs Publikumsservice

NRKs Publikumsservice er en del av Informasjonsavdelingen i NRK og er etablert for å svare på lytternes, seernes og nettbrukernes spørsmål knyttet til NRKs tjenester og tilbud.

NRKs Publikumsservice tar også i mot klager, ris og ros. Henvendelser blir registrert og de aktuelle programmer og redaksjoner blir orientert om henvendelser som gjelder dem.

I 2010 mottok NRKs Publikumsservice over 100 000 henvendelser.

NRKs Publikumsservice når du på telefon 23 04 70 00.

E-post: info@nrk.no

Post: 8608 Mo i Rana

På nettsidene: NRKs Publikumsservice

På Facebook: NRK Info