24 timer med Marcus & Martinus

Det blir 24 timer med Marcus & Martinus-musikk og -innhold på NRK Radio Super tirsdag 24. mai.

Rett etter midnatt den 24. starter Marcus og Matinus-døgnet, slik at det både blir anledning til å stå opp med, tilbringe både dagen, ettermiddagen og kvelden med musikken til Trofors-tvillingene.

Les også: Marcus og Martinus til kinolerretene og radio

Umettelige på Marcus & Martinus

- Lytterne våre virker umettelige på Marcus & Martinus, og 90 prosent av musikkønskene vi får inn gjelder musikken deres, sier musikkansvarlig i NRK Radio Super, Una Cecilie Børja Øyen.

NRK Super er NRKs barneverden. På nett, radio og fjernsyn tilbys et bredt tilbud for barn og unge. NRK Radio Super er en heldigital radiokanal som sender døgnet rundt, og har barn fra to til 12 år som målgruppe.

Marcus & Martinus

De har tatt Norge med storm: Barnestjernene Marcus & Martinus fra Trofors i Nordland.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

- Vi har bestemt oss for å gjøre dette fordi det er journalistisk interessant for målgruppa vår. Vi er i dialog med unge daglig og når vi spør dem hva de ønsker seg mer av på Super så er svaret stort sett Marcus & Martinus, sier prosjektleder i NRK Super, Ida Hartmann.

- Derfor er det viktig for oss å reise hjem til dem for å intervjue de etter skoletid. Da får vi vist at dette også er to helt vanlige gutter som gjør lekser og spiser middag etter skolen, legger hun til.

Det blir både gamle og splitter nye Marcus og Martinus-hits, konkurranser og tre timer direkte fra kjellerstua deres i Trofors underveis.

I tillegg til radiotilbudet på NRK Radio Super, blir det også videostrøm og live-chat på nrksuper.no underveis.

Det er anledning til å ringe 815 21 551 og ønske seg sanger, og samtidig fortelle hvorfor de vil at Marcus og Martinus skal spille akkurat denne.

Les også: Radioen blir heldigital - det nye radiomangfoldet