NRK Meny
Normal

Winters ferdig med å syte

33-åringen tar det for gitt at nykommeren Demba-Nyrén blir Helstads spisspartner, men er likevel i perlehumør. Les hvorfor!

Robbie Winters jubler etter scoring

JUBELGUTT: Skotten har hatt suksess sammen med både Bengt Sæternes (t.v.) og Thorstein Helstad. Nå regner han imidlertid med å være Mjeldes tredjevalg på topp.

Foto: Tor Richardsen / Scanpix

- Jeg er glad jeg kan trene godt og merker at formen kommer gradvis nå. Det er deilig å være her (i Malaga, journ.anm.) og kjenne den gode lagånden som er i gruppen, sier Robbie Winters til  Bergens Tidende i dag.

Onsdag spiller de regjerende seriemestrene treningskamp mot finske HJK Helsinki. Der får svenskgambiske Njogu Demba-Nyrén igjen sjansen ved siden av toppscorer Thorstein Helstad, til tross for at de to fortsatt ikke helt har funnet tonen i angrepsspillet.

Hemmet av alder og kropp

Winters regner med å få sjansen hyppig den kommende sesongen, men regner det som sikkert at han er Mons Ivar Mjeldes tredjevalg.

- Når de har kjøpt en så dyr spiller, tror jeg de bruker ham. Jeg vet jeg ikke kommer til å spille alle kampene, blant annet på grunn av alderen og kroppens tilstand, sier 33-åringen til BT.

Ville vekk

Skotten, som etter 2006-sesongen falt i unåde på Brann Stadion etter at han sammen med landsmannen Charlie Miller åpenlyst kritiserte Mjelde og ønsket seg vekk fra klubben, gjennomgikk en ryggoperasjon i vinter.

Det var lenge usikkert om Winters kunne fortsette karrieren, men operasjonen var vellykket og skotten har ifølge rapportene vist svært lovende takter under treningsleiren i Malaga.

Winters har kontrakt med Brann ut 2008-sesongen.

Siste video

13 lam rømde då bilen dei vart frakta med kolliderte. Dyretransporten fekk ein brå stopp og sauene stakk til skogs.
 Programleder Mariann Reikerås