NRK Meny
Normal

Vil ha Helstad karrieren ut

Brann vil skrive langtidskontrakt med Thorstein Helstad. Hovedpersonen selv er ikke fremmed for å bli i Bergen resten av karrieren.

Thorstein Helstad

ETTERTRAKTET: Thorstein Helstads 22 scoringer i Tippeligaen har gjort 30-åringen til et hett navn. Her fra UEFA-cup-kampen mot Club Brugge.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Toppscoreren og seriemesteren har kontrakt med Bergens-klubben ut 2009-sesongen, og han vil dermed bli en dyr mann å løse ut både for norske og utenlandske klubber som måtte melde sin interesse.

Men Brann trenger ikke penger. Klubben vil i stedet ha stabilitet, og vurderer nå å tilby hedmarkingen en forlengelse av kontrakten på to-tre år. Det hevder Bergens Tidende.

Spissen vil i så fall være bundet til Bergen og Brann til han er rundt 35 år. Noe han selv slett ikke er fremmed for.

- Jeg trives godt i Bergen og er ikke fremmed for å bli i Brann karrieren ut, sier Helstad til BT. Samtidig understreker han at dialogen om en ny langtidskontrakt ikke vil bli tatt opp igjen før sesongen er over. Fortsatt gjenstår minst to kamper i UEFA-cupen.

Sportssjef Roald Bruun-Hanssen har ikke for vane å bekrefte kontraktforhandlinger før noe er klart, men går for en gangs skyld langt i å antyde at BT har rett i sine spekulasjoner.

- Vi har en tett dialog med Thorstein og hans rådgiver. Vi har helt klart tenkt i de baner, sier Bruun-Hanssen til avisen.

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik