NRK Meny
Normal

Varsler endringer i Brann-stallen

Rune Skarsfjord går langt i å bekrefte at Brann akter å handle på spillermarkedet før overgangsvinduet stenger ved månedsskiftet.

Rune Skarsfjord

OPPTUR: Brann-trener Rune Skarsfjord opplever en sportslig opptur, til tross for salget av Rodolph Austin til Leeds.

Foto: Karlsen, Anette / NTB scanpix

Lars Grorud og Harald Vindenes

PÅ VEI UT?: Lars Grorud sliter med å få spilletid på a-laget.

Foto: Hanne Hagen Rotnes / NRK
Fredrik Haugen

PÅ VEI UT?: Det samme gjør Fredrik Haugen, som ble kjøpt fra Løv-Ham av Brann-supporterselskapet Softball.

Foto: Hanne Hagen Rotnes / NRK

– Jeg er ganske sikker på at det vil skje flere endringer. Hvilke spillere kan du jo gjette på, sier Rune Skarsfjord til Bergensavisen.

Grorud og Haugen sliter

Det kan bety at klubben også vil kvitte seg med etablerte spillere som sliter med å få spilletid på laget. Brann har fortsatt en anstrengt økonomi og må kvitte seg med lønnskostnader for å kunne lønne nye spillere. Fra før har klubbledelsen signalisert at det derfor kun er aktuelt å hente kvalitetsspillere.

Bergensavisen spekulerer i om forsvarsspiller Lars Grorud og midtbanespiller Fredrik Haugen kan være blant spillerne som er aktuelle for salg eller utlån. Sistnevnte var før sesongen ønsket av Sandefjord, men Brann sa da nei til å låne ut 20-åringen.

Kan åpne for Karadas

Tidligere Brann-siller Azar Karadas kan være en aktuell forsterkning. Eidaren er kontraktsløs og vil derfor kunne gå gratis til klubben. 30-åringen kan også brukes både som midtstopper og spiss. Brann har også hatt samtaler med Hannover 96-spiller Henning Hauger om en mulig overgang.

I tillegg er Odd-spiller Torgeir Børven (20) fra Øystese en ettertraktet spiller for tiden. Flere utenlandske klubber, samt Vålerenga, skal være på jakt etter underskriften til 20-åringen. Det er ukjent om Brann har vist noe interesse for hardangermannen.

Fra før har Brann sikret seg Erik Huseklepp, med hjelp av eksterne investorer.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås