NRK Meny
Normal

– Det har vært noen turbulente dager

Treneren byttet klubb. Assistenten hans er også borte. Kapteinen tok seg selv ut av førsteelleveren, og ledet laget fra sidelinjen.

Nest-Sotra

VILL JUBEL: Nest-Sotra tok sin første trepoenger på syv kamper. Og da sto jubelen i taket på Ågotnes. Nå må klubben jakte videre på trener.

Foto: NESTSOTRA.NO

– Ingen kommentar, sier styreleder Espen Strømme.

Nest-Sotra har havnet i trenertrøbbel etter at Strømsgodset lokket hovedtrener Alexander Straus til eliteserien. Assistenttrener Tommy Knarvik har ikke blitt en naturlig etterfølger for Straus. Mot Alta i går, var Knarvik ikke å se på Nest-Sotra-benken.

Spilleropprør?

Tirsdag skrev BA at Knarvik også kunne være på vei ut av klubben, etter det som kan minne om et spilleropprør.

– Spilleropprør, det var nå litt voldsomt. Det har ikke vært det som jeg vet om, svarer Simen Næss, gårsdagens matchvinner mot Alta. For til tross for uroen rundt trenerspørsmålet klarte spillerne for første gang på syv kamper å endelig vinne igjen. Alta ble slått 2–1 på Ågotnes etter en overtidsscoring av Næss.

– De gjorde en fantastisk jobb

– Det har vært noen turbulente dager med spillere som har gått, og trenere som har gått. Men jeg tenker ikke så mye på det. Jeg vil heller tenke på dem som er her, sier Næss.

Nest-Sotra-spissen hevder han ikke aner hvorfor ikke Tommy Knarvik ledet laget mot Alta.

– Jeg vet ikke mer enn dere. Det må du spørre Espen Strømme (styreleder) om, svarer Næss.

– Hva tenker du om at assistenttreneren ikke får lede laget når hovedtreneren er borte?

– Jeg synes Ruben Hetlevik og Lars Fredriksen gjorde en fantastisk jobb i dag. Det er det jeg har å si, sier matchvinneren.

Nest-Sotra står nå med 27 poeng etter 20 kamper i 1. divisjon.

Siste video

Distriktsnyheter fra Hordaland og Sogn og Fjordane
Erna Solberg med fremføring av "Nystemten" og Ketil Solvik-Olsen på tuba var en del av den offisielle åpningen av Bergens nye flyplass.
Se hele arbeidet med å fjerne flytedokken fra Foto/redigering: Tim Wassmo