Styret bekymret, men Norling har tillit

Styret i Brann er bekymret over at de sportslige resultatene ikke har vært gode nok. men trener Rikard Norling sitter fortsatt trygt.

Styret i Brann er bekymret over at de sporstslige resultatene ikke har vært gode nok. men trener Rikard Norling sitter fortsatt trygt.

MØTTES PÅ BRANN STADION: Trener Rikard Norling har fortsatt tillit.

Etter at klubben rotet bort det som så ut til å bli en enkel seier mot Nest Sotra 16. mai var det spenning rundt styremøtet i Sportsklubben Brann i ettermiddag.

Et av teamene som skulle diskuteres var nettopp trener Rikard Norling og den sportslige situasjonen i klubben. Da styremøtet var ferdig var det klart at Norling fortsatt sitter trygt:

– Vi har fortsatt tillit til Rikard, sier styreleder Eivind Lunde i Brann.

Styret har ikke endret ambisjonene

Eivind Lunde

OPPRYKK PÅ FØRSTE FORSØK: Styreleder Eivind Lunde sier det er uaktuelt for klubben å senke ambisjonene.

Foto: Ole André Lagmanndokk / NRK

– Ambisjonene våre fremover er uforandret. Vi ønsker oss opprykk på første forsøk, og er fortsatt bekymret for de svake resultatene. I hvilken utstrekning vi klar å nå målsettingene våre må fremtiden vise. Vi har absolutt en plan fremover for å styrke laget og prestasjonene.

Lunde ønsker ikke å kommentere hva som ble sagt på styremøtet om Rikard Norlings prestasjoner i klubben. Han ønsker heller ikke å si noe om det styret var samstemt i at Norling skal fortsette.

– Vi diskuterte ikke temaet Rikard Norling eller ikke. Det vi er opptatt av er hvordan vi skal gjøre sportsavdelingen totalt sett bedre.

Supporterne avventer situasjonen

Roger Lillebøe-Hansen

IKKE FORNØYD: – Det brenner et lite blått lys for Norling, sier leder i Brann-bataljonen, Roger Lillebøe-Hansen.

Foto: Sølve Rydland / NRK

Leder i Brann-bataljonen Roger Lillebøe-Hansen innrømmer at frustrasjonen blant supportere i klubben er stor etter manglende sportslige resultater.

– Det er ingen som er fornøyd met at vi taper litt for mange kamper eller at vi ligger der vi gjør. Vi skal aller helst ligge i toppen for å være sikker på å kunne rykke opp.

– Hva mener du bør skje nå?

– Først og fremst er det opp til styret i Brann å se på situasjonen i klubben, analysere den og finne ut av om de svarene de får er det som skal få klubben til å fungere bedre.

– Har du tillit til Rikard Norling?

– Jeg har tillit til Rikard Norling. Samtidig sier det seg selv at med de resultatene vi har hatt kombinert med hvor vi ligger på tabellen så brenner det et lite blått lys, sier Roger Lillebøe-Hansen.