NRK Meny
Normal

Stjal to sykler og en golfkølle

Mannen (32) gjorde innbrudd i flere hus og garasjer, men la fra seg tyvegodset etter hvert som han gikk videre. Politiet mistenker at han overnattet i en av garasjene.

Mannen, som er bosatt i Nordhordland, har blant annet stjålet to sykler og en golfkølle.

Han skal ha gått fra hus til garasjer og stjålet med seg forskjellige ting, og har deretter lagt det fra seg etter hvert som han har gått videre, ifølge politiet.

.– En av dem som hadde hatt innbrudd, hadde funnet en golfkølle som ikke var deres, forteller operasjonsleder Trond Friberg.

– Den ene sykkelen han stjal fant vi i veien, sier Friberg.

– Tilbrakte natten i en bil

De som ble frastjålet sykkelen har dessuten fortalt politiet at det ser ut til at noen har tilbrakt natten i bilen deres.

– Det er jo ikke utenkelig at mannen har tatt seg en blund i bilen, før han tok sykkelen deres og stakk avgårde, sier Friberg.

Den første meldingen kom inn til politiet like over klokken 10 fredag formiddag, da noen hadde observert uvedkomne inne i et hus.

Pågrepet

Politiet rykket ut til adressen, men innbruddstyven klarte å stikke av før de kom. Deretter kom meldingene om tyveri på løpende bånd til politiet.

– Det ble en travel morgen for oss. Men det ble hole in one til politiet til slutt. Mannen er pågrepet i Eldøyveien, og på vei i arresten i Haugesund, forteller Friberg.

32-åringen er en gjenganger hos politiet.

Siste video

Programleder: Jan Børge Leirvik
Programleder: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik