NRK Meny
Normal

Starter nye søk i Dung-saken

Politiet starter i dag nye søk etter den savnede kvinnen på Sotra, etter nye tips, observasjoner og tekniske funn i saken.

Dung Tran Larsen

FRYKTES DREPT: Alle spor etter Dung Tran Larsen stopper 23. juni 2007. Ektemannen og tre av hans familiemedlemmer er siktet i saken.

Foto: Privat

Det er området rundt Ulvesetvannet i Fjell kommune som politiet nå karakteriserer som interessant. Tirsdag gikk 16 politifolk uanmeldt fra dør til dør i området og viste frem bilder av de tre siktede i saken.

Politifolkene skal blant annet ha spurt om en konkret bil, og om det fins steder i området hvor noen kunne tenkes å dumpe et lik.

Dykkere og kadaverhunder

Politiinspektør Tore Salvesen

- NYE OPPLYSNINGER: Politiinspektør Tore Salvesen er tilbakeholden med opplysninger.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

- Det har kommet frem konkrete opplysninger som et resultat av etterforskningen som nå gjør at vi vil gjøre disse søkene, sier politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon til Bergens Tidende .

Klokken 08.00 onsdag starter åtte dykkere fra Bergen Brannvesen for å søke etter Dung Tran Larsen i Ulvesetvannet. Politiet skal samtidig gjennomføre søk med de fire danske kadaverhundene som tidligere har gjennomsøkt familiens eiendom i Krabbedalen.

- Vi skal se etter den savnete og skal søke i vann, sjø og på land, sier Salvesen til nrkhordaland.no.

Ofte på Sotra

Politiet har i lang tid betraktet Sotra som interessant i saken, ettersom familiens bolig ligger nær Sotrabroen og de ofte skal ha dratt på handleturer og utflukter på vestsiden av broen.
Dung Tran Larsen ble meldt savnet 20. juli i fjor., men politiet regner med at hun forsvant om lag en måned tidligere. Politiet jobber ut fra teorien om at Dung er blitt drept, og kvinnens ektemann, svigermor, svigerfar og svoger er alle siktet i saken.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.