Spiddet i lysken på dette gjerdet – kjørt til sykehus med alvorlige skader

Midt på natten skulle den berusede 25-åringen bare hoppe over stakittgjerdet. Det endte med full utrykning.

Mann ble spiddet i lysken

SPIDDET: Politiet opplyser at det var dette gjerdet 25-åringen ble hengende fast på i 20 minutter. Mannen fikk dype kutt i lysken.

Foto: Mats Arnesen / NRK

En 25 år gammel mann ble kjørt til sykehus med dype kutt i lysken etter at han ble funnet hengende i et smijernsgjerde bak Studentsenteret i Bergen.

Klokken 3.27 rykket politiet ut etter en melding om en mann som hang fast på et smijernsgjerde.

– Når vi kommer frem til stedet viser det seg at mannen har ligget på dette gjerde i nærmere 20 minutter, sier operasjonsleder Hans-Eirik Thue i Vest politidistrikt.

Thue sier at da politiet kom til stedet hadde noen folk på stedet fått han ned.

– Det ble oppdaget at han hadde et dypt kutt i lysken og politiet kontaktet helse. Han ble kjørt med ambulanse til akuttmottaket på Haukeland, der legen betegnet ham som alvorlig skadd, sier operasjonslederen.

Melderen skal ha vært beruset, men hvorvidt 25-åringen var det, er uvisst. Ulykken skal ha skjedd da de to personene forsøkte å hoppe over gjerdet.

– Vi har ikke noen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Vi har heller ikke oversikt over hendelsesforløpet. Men det er jo snakk om et gammeldags gjerde med pigger på toppen, så det er jo nok så klart at det ikke er ønsket at man skal klatre over, sier Thue.

Laster kart, vennligst vent...

SENTRUM: Hendelsen skjedde i Olav Ryes vei bak Studentsenteret i Bergen sentrum.

Søk i valresultata

valg-dekorasjon