NRK Meny
Normal

Solli trolig tapt for Brann

Skal kun være en medisinsk test unna toårskontrakt med amerikansk klubb.

David Nielsen, Tijan Jaiteh og Jan Gunnar Solli

DRAR TIL USA: Jan Gunnar Solli (t.h.) blir trolig lagkamerat med Thierry Henry. Her med David Nielsen (t.v.) og Tijan Jaiteh.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

- Vi er så og si i mål med alt som har med penger og tidsrammer å gjøre. Jan Gunnar vil til New York, vi ønsker Jan Gunnar. Så er det bare å få gjort tingene, sier New York Red Bulls-sjef Erik Solér til TV 2 Sporten fredag kveld.

LES MER: Solli høyaktuell for New York Red Bulls

Amerikanerne trenes av tidligere Stabæk-trener Hans Backe og har fra før to spillere i stallen med bakgrunn fra norsk eliteserie, Joel Limpere (Tromsø) og Roy Miller (Bodø/Glimt, Rosenborg). Klubbens største stjerne heter imidlertid Thierry Henry.

LES OGSÅ: - Her er publikumsbrølet større enn nasjonalsangen

Klubbskiftet vil ifølge kanalen medføre et solid lønnshopp for den populære Brann-spilleren, som kom til Bergen fra Rosenborg før 2007-sesongen. Solli bekrefter tingenes tilstand overfor TV 2, men sier en legesjekk ikke kan gjennomføres før etter sesongslutt.

Brann avslo i sommer et bud på Solli fra samme klubb. Budet skal ha vært på om lag en halv million kroner. Sollis kontrakt med Brann går ut etter inneværende sesong.

SE INTERVJU MED ERIK SOLÉR OM SOLLI HER:

Video Soler ønsker seg Jan Gunnar Solli

Siste video

Programleiar: Tale Hauso
Panini-bølgen sprer seg over landet under VM.
Kvinner i klart undertall gatelangs i Bergen. Nå blir det endring.