Slåsskamp på Brann-trening

Det var hett på flere måter under dagens Brann-trening på Gran Canaria. Amin Askar og Erdin Demir røk i tottene på hverandre og måtte skilles av lagkameratene

Amin Askar og Erdin Demir

GODE VENNER: Amin Askar og Erdin Demir feirer scoring i fjor. De to hevder å fortsatt være gode venner, tross opptrinnet på dagens Brann-trening.

Foto: Sjur Stølen / Digitalsport

Episoden oppstod etter en intensiv spillsekvens under trening på stadion i feriebyen Maspalomas. De to Brann-spillerne havnet i en opphetet diskusjon som raskt utviklet seg til håndgemeng.

Ifølge Bergensavisen, som også har bilder av hendelsen , måtte kaptein Markus Jonsson, Hassan El Fakiri og Kristoffer Barmen gå mellom kamphanene.

Trener Rune Skarsfjord tok umiddelbart de to til side etterpå og satte seg ned på gresset for å ha en alvorsprat med vingen og backen.

– Det er slikt som kan skje når man taper på trening. Men vi er gode venner, så det var bare dumt gjort, sa Amin Askar til ba.no etter episoden.

Tidligere denne uken vant Brann 3-1 over et reservepreget Las Palmas. Branns mål ble scoret av Tomasz Sokolowski, Martin Pusic og Erik Huseklepp.