Eliteserien fotball: Brann - Viking. Azar Karadas takker av
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

SK Brann, Eliteserien 2019

 • – Brann-kapteinen til USA

  Brann-spiller og kaptein Vito Wormgoor er på vei til USA og klubben Columbus Crew, ifølge TV 2. 31-åringens kontrakt går ut etter sesongen, og det har lenge vært klart at han ikke fortsetter i Bergen. Ifølge TV 2 gjenstår bare detaljer i overgangen.

  Vito Wormgoor, Eliteserien fotball 2019, Kristiansund - Brann (1-0).
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Nilsen: – Betenkelig avslutning

  Etter 1-5-tapet mot Viking hjemme sier Brann-trener Lars Arne Nilsen sier det er «betenkelig» og «veldig rart» hvordan laget avsluttet sesongen. Brann endte på 9. plass og 1–11 i målforskjell på de siste to kampene. – Det er ikke så lett å forklare akkurat nå hvordan vi kan kollapse slik. Det er veldig rart. Jeg er motivert og har lyst å fortsette, men det er betenkelig det som har skjedd disse to kampene, sier han til NRK.

  Eliteserien fotball: Brann - Viking. Lars Arne Nilsen etter kamp.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Ropte på Nilsens avgang

  En rekke Brann-supportere ropte på trener Lars Arne Nilsens avgang etter hvert som Viking banket inn mål på Brann Stadion. – Det er ikke noe kjekt, men jeg forstår det. Det er bare én mann som har ansvar for dette, og det er meg, sier Nilsen til BT etter kampen. Han mener likevel han er rett mann til å lede Brann også neste sesong.

  Eliteserien fotball: Brann - Lillestrøm (1-0).
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Viking scorer nummer fem

  Samuel Fridjónsson avslutter ydymkelsen av Brann ved å sette inn Vikings femte scoring fire minutter på overtid. Like etter blåser dommeren av kampen. Grufull avslutning på sesongen for Brann, med 1-11 på de to siste kampene.

Eliteserien fotball 2019: Odd - Brann (3-2)
Shamrock Rovers-fans i Bergen før Brann-kamp