Brann Steffen Lie Skålevik
Foto: Berit Roald / NTB scanpix

SK Brann, Eliteserien 2018

 • Ruben Kristiansen tilbake til Brann

  Ruben Kristiansen har skrevet under på en ny toårskontrakt med Brann. I siste seriekamp mot Odd tok venstrebacken farvel med klubben, men nå snur 30-åringen i døren og kommer tilbake. – Jeg er veldig glad nå, sier Kristiansen i en pressemelding.

  Ruben Kristiansen presentert som ny Brann-spelar
  Foto: Christine Kongsvik / NRK
 • Spiss på vei til Brann

  Sondre Liseth (21), som scoret åtte mål for Nest-Sotra i årets 1. divisjon, er på vei til Brann. Ifølge BT har Sotra-klubben akseptert et bud fra bergenserne, og spissen skal i kontraktssamtaler med Brann onsdag.

 • Avslo bod på Skålevik

  Brann har ifølge VG avslått eit nytt bod på angrepsspelar Steffen Lie Skålevik. Bergensavisen skreiv i midten av november at Sarpsborg 08 hadde fått eit bod avslått. Ifølge VG er også det nye bodet avslått. – Skal nokon prøva å løysa han ut, må dei betala det me meiner er marknadspris for ein sånn type spelar, seier sportssjef Rune Soltvedt.

  Steffen Lie Skålevik og Tore Reginiussen
  Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK
 • Orry Larsen klar for AaFK

  Peter Orry Larsen har skrevet under på en toårskontrakt med gamleklubben Aalesunds Fotballklubb. – Valget var veldig lett, sier Larsen. 29-åringen har de siste to sesongene spilt for Brann, hvor han slitt med manglende tillit.

  Peter Orry Larsen var på plass i Ålesund søndag for medisinsk sjekk og kontraktsignering.
  Foto: AaFK