Sjöhage tilbudt treårskontrakt

Fjorårets store flopp er en ettertraktet mann i Sverige. Nå er Brann enig med Trelleborg om en overgang for 22-åringen.

Joakim Sjöhage

FIKK GULL: Joakim Sjöhage (i midten) fikk bare seks kamper for Brann, og rakk ikke å score mål for rødtrøyene. Nå er han klar for ny klubb. Her sammen med Jan Gunnar Solli, Thorstein Helstad og Hassan El Fakiri under feiringen på Brann Stadion i fjor høst.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Kilde: NRK

Joakim Sjöhage fikk seriegull men utover det rakk han ikke så mye mer enn å medvirke på lagbildene til Brann i 2007-sesongen. Den siste tiden har han vært på utlån til svenske Elfsborg, men nå er svenskens tid i rødt definitivt over.

Joakim Sjöhage

FORLATER BRANN: Joakim Sjöhage (22) blir aldri mer enn en parantes i Brann-historien.

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

- Har jaktet i flere år

I dag ble nemlig Brann og Trelleborg enige om en overgang for den kjappe svenske spissen, melder svenske Tidningarnas Telegrambyrå (TT).

- Vi har en muntlig avtale med Sjöhage og Brann om en overgang, sier klubbdirektør Lasse Larsson til TT.

LES OGSÅ: Gjett hvem som scorer igjen

Trelleborg-sjefen er nærmest lykkelig over den nært forestående signeringen.

- Han er akkurat den type spiller som vi har vært på jakt etter i flere år, sier Larsson.

- En ny start

22-åringen selv gleder seg til å ikle seg den blå drakten til laget som kom på tiendeplass i Allsvenskan i år. Der får han tidligere Viking-trener Tom Prahl som sjef.

- Det føles som å få starte på nytt, så det var ikke noe å stusse på. Jeg har hatt mange gode samtaler med Tom Prahl og alt føles veldig bra, sier Sjöhage selv til Borås Tidning.

LES MER: Brann-reserve drar hjem

Siste video

Planetaten i Bergen kommune har lagt frem sitt forslag til ny trasé for Bybanen til Fyllingsdalen. Se hvordan de ser for seg den ti kilometer lange skinnegangen som vil koste minst 6,2 milliarder kroner.
En meteor eksploderte og brant opp i atmosfæren vest for Bergen i natt. De som var våken fikk seg et spektakulært show på nattehimmelen.
Har vunnet Statoil talentstipend på en million kroner.