Sjekk Hertis' nye look

Kjendis-stylist har frisket opp hertugen foran lørdagens konsert i Bergen.

Hank Von Helvete

DESIGN-HERTUG: Hank Von Helvete testet ut sin nye look da bandet spilte i USA nylig.

Foto: Dobbermann

Hank Von Helvete

Den nybakte pappaen Hank Von Helvete er under avrusning for alkohol- og narkotikamisbruk, og ser bedre ut enn på lenge.

Foto: Michael Buckner / Getty Images

Det er noen år siden medlemmene i Turboneger kun trengte å slenge på seg Levi's-dongeri for å bli sceneklare. Sist gang bandet besøkte Bergen, var gruppens lett korpulente vokalist Hank Von Helvete drapert i det amerikanske flagget.

- Inspirert av Chippendales

Men på lørdag får Turbo-fansen i Bergen se en ytterst velkledd Hertis. 36-åringen stiller med helt ny look, utarbeidet av stylisten Kjell Nordström (aka Dobbermann), trolig bedre kjent under sitt tidligere alias, Baron von Bulldog.

- Hanks nye look er inspirert av Chippendales, Tom of Finland og en liten dash Lucille Ball. Hank von Helvete i ett nøtteskall, sier Nordström til nrkhordaland.no.

Turboneger spiller lørdag 16. mai i Arenum på Danmarksplass i Bergen.

Bandet har ikke noe nytt album i bagasjen ennå, og gitarist Knut «Euroboy» Schreiner kan fortelle at den neste Turboneger-platen fortsatt er et stykke unna, til tross for at han og Turbo-sjef Thomas Seltzer er godt i gang med å snekre nye låter.

Baron von Bulldog

MANNEN BAK: Kjell Nordström, kjent som Baron von Bulldog.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

- Trenger å trekke litt frisk luft

- Bandet har kjørt hardt på i flere år, så denne gangen ville vi ta oss tid til å trekke litt frisk luft før vi hiver oss uti det en gang til. Vi er ikke ungdommer lenger. Dessuten er det ikke så lenge siden jeg var ferdig med ett års sykdom, og Hertis er både under behandling og driver med teater, sa Schreiner i et intervju med nrkhordaland.no tidligere denne uken.

Hank Von Helvete skal spille Jesus i den kommende oppsetningen av «Jesus Christ Superstar» på Det Norske Teateret.

- Hertis tar i bruk stadig mer spesielle metoder for å bli kvitt sine gamle demoner, sier gitarist Schreiner om vokalistens nye karriere.

Hank Von Helvete

FREKK: - Inspirert av Chippendales, sier stylisten.

Foto: Michael Buckner / Getty Images