NRK Meny

Siktet for overgrep mot fem barn

 • Nytt foreldremøte i kveld

  Torsdag kveld skal det være møte i en tredje barnehage hvor den siktede i overgrepssaken i Bergen har jobbet. Styreren møter foreldre til barn som var i barnehagen da den nå siktede mannen arbeidet der. Politiet har ingen mistanke om at den siktede har begått overgrep i denne barnehagen.

 • Fem ofre får samme advokat

  Advokat Rolf Knudsen (bildet) skal representere alle de fem guttene som er navngitt i overgrepssaken i Bergen. Det bekrefter Knudsen overfor NRK torsdag. De fem guttene er navngitt av en mann som har erkjent overgrep mens han jobbet i to barnehager i byen.

  Rolf Knudsen
  Foto: Mariann Reikerås / NRK
 • Alle ofrene er gutar

  Dei fem barna som ein barnehagetilsett i 30-åra har erkjent å misbrukt, er alle gutar. Mannen vart fredag arrestert og sikta for valdtekt av ein fire år gamal gut i barnehagen der han var tilsett. I går erkjente mannen seksuelt overgrep mot fire andre barn i to barnehagar.

 • Orientering om overgrepssaken

  Bystyremøtet i Bergen i dag klokken 12 vil starte med en orientering om voldtektsaken, hvor en barnehageansatt er siktet for voldtekt på en 4 år gammel gutt og seksuelle overgrep på fire andre barn. Overgrepene har skjedd ved to barnehager i Bergen.

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik