Sigurdsson «scoret» tre

Først «ga» han Marseille 1-0, så utlignet han selv, før han tabbet seg ut nok en gang.

Marseille-Brann

KAN BRANN SNU 0-1?

93 min: Kampen er slutt. Brann er ute av Mesterligaen.

90 min: 2-1! Niang putter etter ny stor tabbe av Sigurdsson.

89 min: Marseille-frispark fra 20 meter. Zenden prøver seg, men Opdal holder ballen.

85 min: Huseklepp gir seg ikke. Prøver på tunnel, men lykkes ikke. Ludde løper i offside. Minuttene renner fort for Brann nå.

80 min: Marseille skjelver. Spiller mer usikkert nå. Brann har ti minutter på å score og nå gruppespillet i Mesterligaen.

74 min: 1-1. Sigurdsson scorer! Header innlegget fra Solli knallhardt i lengste.

72 min: Sævarsson pådrar seg gult kort umiddelbart etter at han kommer på banen.

70 min: Brann bytter Gylfi Einarsson med Tijan Jaiteh, Demba bytter med Birkir Mar Sævarsson og Azar Karadas går ut for Trond Fredrik Ludvigsen.

65 min: 1-0 til Marseille! Kjempebrøler av Brann-forsvaret. Sigurdsson har tilsynelatende full kontroll, men glemmer å se på ballen. Opdal rykker også ut i intet. Niang snapper ballen og luffer alene mot ÅPENT mål.

60 min: Dagens Brann-kaptein, Erlend Hanstveit, får gult kort. Feller Niang som er på full fart igjennom.

55 min: Marseille kjører på nå. Brann har vaklet en smule i starten av 2. omgang. Ligger lavt og lar hjemmelaget trille ball.

50 min: Hjemmelaget går rett i angrep. Cana får en stor mulighet. Men header rett på Håkon Opdal.

2. omgang

45 min: Pause 0-0. Ingen skulle tro at dette Brann-laget er inne i en dyp sportslig krise. For i Marseille er det helt jevnt. Hjemmelaget er gode, men det er faktisk også gjestene fra Bergen.

44 min: Gylfi Einarsson får gult kort. Treffer Zubar stygt.

35 min: Gult kort til Hilton som feller Demba midt på banen. Publikum piper hver gang Marseille presses bakover på egen banehalvdel.

30 min: Marseille fyrer av langskudd etter langskudd. Men fra for langt hold til at Opdal sliter.

25 min: Hassan El Fakiri får gult kort etter å ha felt Ben Arfa.

20 min: Opdal har vist solide takter til nå. Har hatt god kontroll på Marseille-angriperne.

14 min: Stolpeskudd fra Marseille. Knallhardt skudd fra Taiwo.

10 min: Frisk åpning av Brann. Opptrer solid bakover, og uredde fremover.

6 min: Huseklepp finter seg til god posisjon, skyter med venstre og treffer Marseille-målvakten i kneet. Stor Brann-sjanse!

5 min: Forsiktig åpning av begge lag. Hjemmelaget har fått fyrt av et ufarlig skudd, men foreløpig henger Brann bra med.

1 min: Kampen er igang.

Vraker Vaagan Moen

Gylfi Einarsson som ikke har vært på banen i en A-lagskamp for Brann siden 20. juli mot Aalesund, får altså tillit fra start i returoppgjøret mot Marseille.

Ut av laget går Petter Vaagan Moen, som blir erstattet av Erik Huseklepp.

Ut går også den ferske islendingen Birkir Már Sævarsson, som må vike plassen for ringreven Bjørn Dahl på høyrebacken.