NRK Meny

Seksuelt overgrep i Åsane

 • TRE ÅRS FENGSEL FOR OVERGREP:

  Bergen tingrett har dømt en 18 år gammel mann til tre års fengsel for overgrep mot en seks år gammel jente på Flaktveit i fjor høst, skriver BA. Jenten pekte ut mannen i en fotokonfrontasjon. Det er ikke kalrt om 18-åringen vil anke dommen.

  Overgrep Flaktveit
  Foto: Jørgen Eide / NRK
 • 18-ÅRING TILTALT FOR OVERGREP:

  Ein 18 år gammal mann er tiltalt for å ha befølt ei seks år gammal jente i Åsane i august i fjor, skriv Bergens Tidende. Jenta var på veg heim frå skulen då mannen overfall ho. Mannen blei arrestert ni dagar etter overgrepet. Han erkjenner ikkje straffskuld.

 • FANT DNA PÅ JENTENS KLÆR:

  Politiet har funnet DNA fra den fengslede 18-åringen på jentens klær i overgrepssaken på Flaktveit, skriver Bergensavisen. Tidligere er det kjent at vitneutsagn kobler mannen til åstedet, og i tillegg har 6-åringen plukket ham ut på en fotokonfrontasjon. Mannen ble mandag varetektsfengslet for fire nye uker.

 • PEKT UT I FOTOKONFRONTASJON:

  18-åringen som er siktet for overgrep mot en seks år gammel jente, ble pekt ut i fotokonfrontasjon, ifølge politiet. De ba i ettermiddag om fire ukers varetektsfengsling av mannen. Forsvareren begjærte ham løslatt.

Foreldrene Elisabeth Langøy Isaksen og Ann Kristin Berentsen var fornøyde med informasjonen de fikk av politiet etter overgrepssaken på Flaktveit.