– Toppserien er tøffere enn noen gang

Sandviken-treneren tror det blir en tøff sesong, der et mål om å beholde plassen kanskje er nok.

Avaldsnes slo Sandviken 4-1 i en treningskamp på Sotra. Sandviken-trener Øyvind Nordtveit mener årets Toppserie er tidenes tøffeste.

– Vi fikk en leksjon, innrømmer Sandviken-trener Øyvind Nordtveit, etter møtet med Avaldsnes på Sotra.

Gjestene fra Rogaland, med trener Tom Nordlie, og nyinnkjøpte Maren Mjelde, ledet 4–0 til pause.

Cecilie Pedersen scoret hat trick for Avaldsnes i løpet av seks minutter midt i 1. omgang mot Sandviken, før Karina Sævik økte til 4–0 like før pause. Kine Tonning scoret Sandvikens mål midt i 2. omgang.

Nordlies første test

Tom Nordlie til Avaldsnes

FØRSTE KAMP: Tom Nordlie har forsterket Avaldsnes kraftig denne vinteren. Mye takket være investor Arne Utvik.

Nordtveit mener det blir knallhardt for de nyopprykkede Sandviken-jentene å hevde seg i Toppserien dette året.

– Jeg tror Toppserien er tøffere enn noen gang. Det blir tøft, men vi er selvfølgelig optimister. Vi har ikke satt noen offisiell målsetting, men vi skal i alle fall holde oss, sier han.

Dagens kamp var Tom Nordlies første test som Avaldsnes-trener. Nordlie har kraftig forsterket laget som havnet på 5. plass i fjor. Maren Mjelde debuterte for Avaldsnes i 4-1-seieren.