NRK Meny
Normal

Samme lag som slo LSK

Steinar Nilsen forandrer ikke en tomme på laget som slo Lillestrøm

Steinar Nilsen
Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Brann (4-4-2): Håkon Opdal – Birkir Már Sævarsson, Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason, Bjørnar Holmvik – Jan Gunnar Solli, Rodolph Austin, Tijan Jaiteh, Petter Vaagan Moen – David Nielsen, Erik Huseklepp.

På benken har Brann også solide folk: Kenneth Udjus, Kristian Flittie Onstad, Azar Karadas, Armann Björnsson, Hassan El Fakiri, Gylfi Einarsson, Eirik Bakke.

- Skal pushe de andre

Eirik Bakke står uten eliteseriekamper denne sesongen.

Eirik Bakke
Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

– Det er artig å være på gang og i troppen igjen. Jeg føler meg i bra fysisk form og har trent godt i det siste, men jeg mangler selvsagt litt kamptrening. Jeg skal pushe de andre midtbanespillerne og bruke tiden til å hjelpe de yngre spillerne som Tijan (Jaiteh) og Rudy (Austin). Vi er et lag og jeg er klar når jeg får sjansen, sier Bakke til Brann.no.

- Ikke enkelt å ta ut troppen

Brann-trener Steinar Nilsen er godt fornøyd med å ha Bakke tilbake aktuell for kamp.

- Det er særdeles viktig med konkurranse om plassene. Vi har det ikke enkelt med å ta ut en 18-mannstropp nå for tiden. Fremover kommer det til å bli viktig for våre spillere å ta vare på mulighetene fra start, på grunn av at både på benken og tribunen sitter det spillere som har veldig lyst på spilletid, sier Nilsen.

Følg Odd-Brann på NRK1 fra kl. 15.40!

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås
Vestlandsrevyen 20.55 - tirsdag 20. mars
Programleder: Mariann Reikerås