Dro på tjuvperm til kristen konferanse

Martin Pusic kan vente seg en alvorsprat med Brann-ledelsen etter at han droppet treningen denne uken til fordel for en kristen konferanse i Nigeria.

Martin Pusic

TAKKER JESUS: Branns østerriske kroat, Martin Pusic, takker alltid høyere makter etter scoring. Nå har han irritert på seg Brann-ledelsen.

Foto: Anders Hoven / Digitalsport

Den dypt religiøse spissen ba ifølge bt.no Brann om fri for å dra på kristen kongress i Nigeria med den karismatiske tv-pastoren Chris Oyakhilome, men fikk avslag. Pusic valgte å dra likevel.

Taus om konsekvenser

Sportslig administrator i Brann, Rolf Magne Walstad, ønsker ikke å kommentere saken utover det som allerede er kommet frem.

– Dette er en sak mellom Martin og klubben, sier Walstad til NRK.

– Vil det få konsekvenser?

– Det tar vi med Martin.

– Han forandret livet mitt

NRK.no har hittil ikke ikke lykkes i å få kontakt med Martin Pusic, men til bt.no sier spissen at det å møte den nigerianske pastoren er en drøm som går i oppfyllelse.

– Han forandret livet mitt for et par år siden da jeg ble frelst. Dette er stort for meg. Han lærer meg å være glad når alt ikke går bra i livte, sier Pusic.

Visekaptein Tomasz Sokolowski beskriver forsvinningsnummeret som «tungt» for det øvrige spillerne, som fortsatt har en dags trening igjen i snødrevet i Bergen før de kan ta juleferie.