NRK Meny

Overdosedrap på kvinne (25)

 • Siktet mann løslatt av politiet

  63-åringen som er siktet for å ha drept en småbarnsmor (25) på Bønes i mars i fjor, er nå løslatt av politiet, skriver BT. Han ble løslatt torsdag forrige uke da det ikke lenger er fare for bevisforspillelse. Han har sittet syv måneder i varetekt. Han er fortsatt siktet for drapet på kvinnen.

 • Tredje siktelse i drapssak

  En tidligere ukjent tredjeperson er siktet i forbindelse med det mistenkelige dødsfallet til en 25 år gammel småbarnsmor på Bønes i Bergen. Tidligere har det kun vært kjent at to personer har vært siktet i saken, skriver Bergens Tidende.

 • 33-ÅRING LØSLATT:

  Mannen som opprinnelig var siktet for medvirkning til drap på en 25 år gammel småbarnsmor på Bønes ble i ettermiddag løslatt av Bergen tingrett. Retten fant ikke at mistankegrunnlaget var sterkt nok.

 • VARETEKTSFENGSLING I DAG:

  33-åringen som er sikta for medverknad til drap på kvinne (25) i Bergen, blir framstilt for fengsling seinare i dag. Tidspunkt er ikkje bestemt. – Eg har ingen kommentarar før møtet, seier forsvarar for mannen, Fredrik Schøne Brodwald til NRK.

 • SIKTA FOR MEDVERKNAD:

  Ein 33 år gamal mann er arrestert og sikta for medverknad til drap på ei 25 år gamal kvinne på Bønes i Bergen i mars i år. – Det er etterforskinga som har pågått sidan mars som har gitt grunnlag for å pågripa mannen, skriv politiet i ei pressemelding. Ein 63 år gamal mann vart fengsla i fire veker, sikta for drap, i Bergen tingrett i går.