NRK Meny
Normal

Kim Ojo: – Skal score mer enn i fjor

Branns toppscorer i 2011-sesongen lover mer nettsus i år.

Kim Ojo

OPTIMIST: Kim Ojo går også i år offensivt ut foran seriestarten. Her fotografert i Vestlandshallen under forrige helgs treningskamper.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

På Branns treningsleir i Tyrkia er den nigerianske spissen i ferd med å finpusse formen frem mot seriestart 25. mars. I fjor endte Kim Ojo på 15 scoringer i serien. I år blir det mer, lover han.

Kim Ojo og Zsolt Korcsmár mot FKH

OFFENSIV: Kim Ojo, her i kamp mot FKH i Vestlandshallen forrige helg, vil bli Branns toppscorer også i år.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

– Jeg vil score flere mål. Jeg kommer til å bli bedre på alt, sier spissen til Bergensavisen.

– Ville skape optimisme

I fjor gikk han høyt ut og lovet 20 scoringer. I år vil han ikke gi noe konkret tall, men overfor Bergens Tidende forklarer han bakgrunnen for fjorårets noe oppsiktsvekkende løfte.

– Da jeg kom til Brann var det så mange som var negative og sa at Brann kom til å rykke ned. Brann rykker aldri ned. Jeg sa at jeg skulle score 20 mål for å skape litt optimisme, sier Ojo til BT.

Skarsfjord: – Kim har utviklet seg

Trener Rune Skarsfjord sier til BA at spissen har utviklet seg voldsomt etter at han kom til Brann foran fjorårssesongen og mener uttalelsene viser at Ojo er fokusert på ytterligere fremgang. Men han tar samtidig scoringsløftene med stor ro.

– Det handler om at vi som lag scorer flere enn motstanderen. Hvem som gjør det, er uviktig, sier Skarsfjord til avisen.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås