Nytt tap for Huseklepp og Bari

Bari som er i desperat poengnød tapte i dag 0-2 for Brescia. Huseklepp fikk tillit fra start , men ble byttet ut tidlig i andre omgang.

Erik Huseklepp i Bari

FIKK 20 MINUTTER: Erik Huseklepp startet på benken mot Inter Milan.

Det ble nytt tap for Huseklepp og bunnlaget Bari i dagens bunnkamp mot Brescia.

Kampen var ekstremt viktig for Bari. Huseklepps klubb ligger helt på bunnen av Serie A, med fattige 14 poeng på 33 kamper. Mandag tapte de 3-0 hjemme for Inter Milan.

Dagens motstander, Brescia lå på nest siste plass med 19 poeng før dagens kamp. Klubben har vunnet fire av sine hjemmekamper, mens Bari kun har vunnet én gang borte hittil i år.

Med tap i dagens kamp stiller Bari med et solid handikap i bunnstriden fremover, ettersom avstanden opp til Cesena nærmest på tabellen nå er syv poeng.

Avgjort i siste minutt

Brescia avgjorde kampen i det nittiende minutt med scoring av Andrea Caracciolo. Det første målet scoret Allesandro Diamanti på straffe i det syttende minutt.

Huseklepp er målløs i sine to første kamper for Bari.