Ny milliongave fra Trond Mohn

I sommer fikk Brann ti millioner kroner, under forutsetning av at klubben fornyet Rune Skarsfjords kontrakt. Nå har Bergens rikeste mann bladd opp igjen.

Trond Mohn

ÅPNER LOMMEBOKEN IGJEN: Trond Mohn har også tidligere hjulpet Sotra Sportsklubb.

Foto: Marius Sunde Tvinnereim / Adresseavisen

Denne gangen er det Sotra Sportsklubb som er den heldige mottakeren. I forrige uke donerte Mohn ti millioner kroner til klubbens nye anlegg på Sotra idrettspark, skriver Bergensavisen.

– Det drives usedvanlig godt dugnadsarbeid i Sotra Sportsklubb. De har gammel som ung med seg. Det arbeides rett og slett veldig godt. Jeg har vært der og sett på mye av det som foregår og synes det er imponerende, sier Mohn til BA.

Idrettsparken på Sotra inneholder blant annet en innendørs fotballhall, en av landets største håndballhaller, samt klatrevegg, kunstgressbaner, sandvolleyballbaner, joggeløyper og turstier.

Anlegget er et samarbeid mellom Sotra Sportsklubb og Fjell kommune.

Siste video

Meisterfinale på Brann stadion, ekstremistar på bygdene og eldre som må flyttast ut av kommunen for å få sjukeheimsplass. Dette er nokre stikkord for dagens sending. Programleiar Jan Børge Leirvik
Bergen stasjon, eller Jernbanestasjonen? Sterke meiningar i Vestlandsrevyen i dag. Her kan du også sjå at Bergen kommune vil ha folkedugnad mot bygningsforfall, og flyktningar slit med einsemd. 
Programleiar Jan Børge Leirvik.
På nytt vekker gatekunstner AFK oppsikt. Nå har han malt det som trolig er landets lengste «street art», laget av en enkelt kunstner.