Ny kontrakt til Arna-Bjørnar-trener

Morten Kalvenes skrev under for to nye år.

Madeleine Giske i kamp mot Fløya på Arna Stadion

BEHOLDER TRENEREN: Madeleine Giske er en av flere Arna-Bjørnar-spillere som har oppnådd landslagsspill under Morten Kalvenes.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Broren til Premier League-klare Christian Kalvenes har vært trener for toppserielaget i fire år. Ifølge klubbens egen hjemmeside har partene vært i dialog om ny kontrakt siden i vår, og Kalvenes har nå skrevet under en kontrakt som binder ham til Arna-laget ut 2011-sesongen.

Morten Kalvenes

NY KONTRAKT: Morten Kalvenes har signert for to nye år på Arna Stadion.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

- Morten har i disse fire årene bidratt til å utvikle flere unge spillere inn på forskjellige landslag enn noen andre trenere i Toppserien, skriver klubben.

Kan ikke ta medalje

Arna-Bjørnar ligger i øyeblikket på femteplass på tabellen med 26 poeng, med kun ett poeng opp til Team Strømmen på fjerdeplass. Medaljer er likevel en fjern drøm. Avstanden opp til bronselaget Stabæk er hele tretten poeng.

Med kun fem serierunder og femten poeng igjen å kjempe om, er det i realiteten en umulighet at det blir edelt metall til rødtrøyene i år.

LES MER: - Endelig er marginene på vår side | Landslagskeeper blir utespiller

- Har skuffet i år

- Vi har ikke noe problem med å erkjenne at vi så langt i år ligger bak egne forventninger, sa Kalvenes til nrkhordaland.no etter kampen mot Fløya 26. juni.

Neste seriekamp for Arna-Bjørnar er borte mot Fortuna Ålesund lørdag 26. september.