NRK Meny
Normal

Nittitalls-stjerner til Bergen

Fire store fra nittitallets dansegulv skal lage party i Bergenshallen.

E-Type

TILBAKE: Svenske E-Type får med seg tre andre store fra glansdagene.

Foto: Scanpix

Svenske Rednex og E-Type og nederlandske Vengaboys og 2 Unlimited stiller alle på scenen når mini-festivalen «We Love The 90's» kommer til Bergen 9. april neste år.

Tror på suksess

Arrangørene viser til suksess for arrangementet i Tyskland og BeNeLux-landene, og tror at også nordmenn er klare for å gjenoppleve 90-tallet.

- Vi er stolte over artistene vi har fått booket og føler oss trygg på at «We Love The 90s» vil bli en suksess også i Norge” uttaler turnéprodusent Chris Collings.

Mangler flere medlemmer

Fans bør merke seg at 2 Unlimited i denne sammenhengen betyr de to opprinnelige frontfigurene, sangeren Anita Doth og rapperen Ray Slijngaard. Grunnleggerne Jean-Paul DeCoster og Phil Wilde er ikke med.

Det er dermed lite trolig at Doth og Slijngaard får kalle seg 2 Unlimited når de besøker Norge.

Rednex kommer også uten sin opprinnelige kvinnelige vokalist, Annika Ljungberg.

Etter en serie av utskiftninger, er det nå JulieAnne Tulley som fronter gruppen. Ljungberg fronter nå coverbandet The Cotton-Eye Joe Show, oppkalt etter gruppens største hit.

Fire konserter i Norge

Festivalen besøker også Drammen (1. april), Stavanger (2. april) og Trondheim (8. april). På konsertene i Norge blir også de norske bandene Infinity og Reset med på arrangementet.

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik