Nilsen ber Bakke roe ned

- Tenk før du handler, sier Brann-treneren etter grisetaklingen i Skien.

Eirik Bakke blir utvist etter grisetakling mot Odd Grenland

OMDISKUTERT: Branns visekaptein Eirik Bakke pådro seg rødt kort da Brann kjempet for å komme inn igjen i kampen mot Odd Grenland lørdag. Bakkes utvisning kom på stillingen 3-1 til Skien-laget. Brann tapte til slutt 5-1.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

BERGEN: I 2006 var han heldig som unngikk å bli fotballpensjonist etter å ha blitt grisetaklet så hardt av Stabæks Joakim Persson at det gjorde fysisk vondt bare å se på. Men i Brann-drakt har Eirik Bakke selv fått rykte på seg for å være en skikkelig hardhaus.

- Folk får mene hva de vil

Nå får midtbanespilleren pepper både av motstandere og egne fans etter den voldsomme taklingen mot Odd Grenlands Steffen Hagen, som dommer Brage Sandmoen belønnet med direkte rødt kort.

Bakke må sone karantenen i Branns neste kamp i eliteserien, mot Strømsgodset.

LES MER: Brann fikk bank i Skien - igjen!

Selv hevder Bakke at han gir blaffen i kritikken.

- Folk må få mene akkurat det de vil. Det eneste jeg bryr meg om er hva Steinar (Nilsen) og jeg selv mener, sier Branns visekaptein til Bergensavisen .

- Hold beina nærmere bakken

Trener Nilsen vil ikke karakterisere 31-åringen som en råtass, men ber likevel Bakke om å ta det litt mer med ro.

- Han bør i enkelte situasjoner tenke litt før han handler. Og holde beina sine nærmere bakken når han først går inn. Når det er sagt, synes jeg ikke at Eirik er en spiller som går over grensen i spillestilen sin, sier Brann-treneren til BA.

Er Eirik Bakke en råtass? Si din mening i kommentarfeltet under!