NRK Meny
Politihuset i Bergen
Foto: Simen Sundfjord Otterlei / NRK

Narkovarselet i Vest politidistrikt

 • Politiet frikjent i varslarsak

  Riksadvokaten meiner politiet i Vest politidistrikt ikkje gjorde noko straffbart i den såkalla narkovarselsaka. Det skriv BT. I mai la Spesialeininga vekk saka, og sa at ingen skulle straffast, noko varslaren klaga på. No har Riksadvokaten handsama klaga.

  Politihuset i Bergen
  Foto: Simen Sundfjord Otterlei / NRK
 • Narkovarsler ut mot Spesialenheten

  Politimannen som i april i fjor varslet om kritikkverdige forhold i Bergenspolitiet, mener Spesialenheten har gjennomført en mangelfull etterforskning. I mai henla Spesialenheten for politisaker saken som intet straffbart forhold, skriver VG.

 • Henlegger sak mot bergenspolitiet

  Spesialenheten for politisaker henlegger saken hvor politiet i Bergen ble etterforsket for sine prioriteringer i alvorlige narkosaker, skriver VG. En tjenestemann varslet i november om at politiet nedpriorterte alvorlige saker, men saken er nå henlagt som intet straffbart forhold anses bevist.

 • Narkovarselet ferdig etterforsket

  Spesialenheten for politisaker er ferdig med etterforskningen av narkovarselet i bergenspolitiet, melder VG. – Etterforskningsavdelingen holder nå på med å skrive en skriftlig innstilling til sjefen, hvor både faktum fra etterforskningen oppsummeres, det foretas en vurdering og anbefaling om konklusjon, skriver etterforskningsleder Liv Øyen i en e-post.