Monkam prøver seg på Aspmyra

Brann-flopp trener med Bodø/Glimt, og håper på kontrakt med de nyopprykkede.

Arnaud Monkam

PÅ VEI BORT: Arnaud Monkam kan få et gjensyn med Tippeligaen i år. Her i kamp mot VIFs Kristian Brix på La Manga i fjor vinter.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Kamerunske Arnaud Monkam kom til Brann høsten 2005, men har ikke slått til i rødt. Kun 12 kamper er det blitt på 22-åringen, som i 2007 var lånt ut til førstedivisjonsklubben Løv-Ham.

Den kamerunske landslagsspilleren skal også være aktuell for Sogndal.

Nordlands stolthet gjør comeback i Tippeligaen i år, og har allerede vist lovende takter i treningskampene. Fredag vant Kåre Ingebrigtsens menn 2-1 over svenske GIF Sundsvall.

Siste video

Meisterfinale på Brann stadion, ekstremistar på bygdene og eldre som må flyttast ut av kommunen for å få sjukeheimsplass. Dette er nokre stikkord for dagens sending. Programleiar Jan Børge Leirvik
Bergen stasjon, eller Jernbanestasjonen? Sterke meiningar i Vestlandsrevyen i dag. Her kan du også sjå at Bergen kommune vil ha folkedugnad mot bygningsforfall, og flyktningar slit med einsemd. 
Programleiar Jan Børge Leirvik.
På nytt vekker gatekunstner AFK oppsikt. Nå har han malt det som trolig er landets lengste «street art», laget av en enkelt kunstner.