NRK Meny
Normal

Mjelde gleder seg til å møte Brann

– Jeg gleder meg som en drittunge til å prøve å slå Brann, sier Mons Ivar Mjelde.

Mons Ivar Mjelde

GLEDER SEG: Mons Ivar Mjelde hevder møtet med Brann ikke blir noe særlig spesielt.

Foto: Knutsen, Marius / SCANPIX

Start-treneren har en fortid som elsket storscorer og cup- og serievinnende hovedtrener for Sportsklubben Brann. Mandag skal han ledet laget sitt for første gang mot gamleklubben.

Mjelde og Andresen på Lerkendal 2006

STERKE PERSONLIGHETER: Mons Ivar Mjelde og kaptein Martin Andresen tok gull sammen, men var uenige om mye. Forholdet mellom de to skal i dag likevel være godt.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

– Brann har et kanonlag

I et intervju med Bergens Tidende hevder Mjelde at møtet likevel ikke blir så spesielt for ham. Han understreker også at han ikke er overrasket over at Brann har gjort det såpass sterkt i forhold til forventningene.

– Brann har et kanonlag. Det er en gåte for meg at ingen har hentet Austin. Og se hvem de har på benken: Opdal, Bentley og Holmvik. De kunne gått rett inn på andre lag, skryter Mjelde overfor avisen.

Selv om Mjelde har skrevet under en kontrakt som binder ham til Kristiansand ut 2015-sesongen, er han helt åpen om fremtiden. Ifølge BT stiller han seg heller ikke avvisende til en retur til Brann, dersom det en gang skulle bli aktuelt.

Må ta poeng mot gamleklubben

Mjelde forlot Brann etter 2008-sesongen, etter skuffende sportslige resultater året etter seriegullet. Heller ikke i Start har ting gått helt etter planen etter at ostringen etter Knut Tørum i sommer.

Klubben ligger an til nedrykk, og må ta en drøss med poeng på de fem siste kampene for å ha sjans til å overleve. Derfor er kun seier godt nok for Mjelde mot Brann mandag.

Siste video

Programelder Øyvor Bakke
Listetoppene i Hordaland møttes til stor debatt, i samarbeid mellom BT, BA og NRK.
Bergensartisten avsluttet den store valgdebatten på Festplassen i Bergen.