NRK Meny
Normal

Martin Pusic på vei vekk fra Brann

Brann-spissen har reist til utlandet for å se på forholdene i ny klubb, med Branns velsignelse. Nå intensiverer laget jakten på minst én ny spiss.

Martin Pusic

KAN GLIPPE: Brann-spiss Martin Pusic hadde en tung start på karrieren i rødt, men midtveis i sesongen løsnet det for alvor for spissen.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

NRK var til stede på Branns trening i Vestlandshallen mandag formiddag. Det var ikke Martin Pusic, som ser ut til å være på vei vekk fra Bergen og Brann.

– Jeg vil forlate Brann. Jeg tror det er rett tid for å gjøre det. Jeg ønsker meg til em mer teknisk liga, sier Pusic til bt.no.

Daglig leder Roald Bruun-Hanssen bekrefter at Brann er i forhandlinger med en annen klubb om en overgang for østerrikeren.

– Martin har fått lov til å dra

– Jeg kan bekrefte at Martin har fått lov å besøke en klubb i utlandet for å se på mulighetene der, sier Bruun-Hanssen til NRK.

Han vil ikke kommentere hvilken klubb det er snakk om. Brann-trener Rikard Norling bekreftet Pusics fravær, men ville ellers ikke kommentere Pusic-saken.

Dermed blir trolig Martin Pusic den andre spissen på kort tid som forlater Brann. Ved sesongslutt dro 18 år gamle Bård Finne til tyske FC Köln, etter at han ble benket da han nektet å godta Branns kontraktsforslag.

Bruun-Hanssen sier til NRK at Brann er i markedet for å forsterke laget.

– Vi har jaktet på en spiss en stund nå, og vi holder på med saken. Hvordan den jakten går, får vi komme tilbake til når vi endelig kommer i mål, sier Branns daglige leder.

Vil til VM

Martin Pusic har så langt ikke besvart NRKs henvendelser. 26-åringen har halvannet år igjen av kontrakten med Brann, og blir således ikke nødvendigvis billig å løse ut.

Samtidig har Pusic uttrykt et klart ønske om å spille i VM for foreldrenes hjemland Kroatia, og et klubbskifte kan ha sammenheng med et ønske om å vise seg mer frem for den kroatiske landslagsledelsen.

LES OGSÅ: Nå er Pusic endelig frelser i Bergen også | Dro på tjuvperm til kristen konferanse

Saken blir oppdatert.

Siste video

Hjemmesykepleien i Bergen bytter nøkler med elektronisk lås.
Den nye regjeringa vurderer å kvitte seg med odelslova. Det kjem ikkje på tale, svarer bøndene.