NRK Meny
Normal

Fikk metallbjelke over seg på Elkjøp-lager

En mannlig ansatt ved Elkjøp-butikken på Gullgruven i Bergen blør fra hodet etter å ha fått en metallbjelke over seg i butikkens lager.

Elkjøp Gullgruven aluminiumsbjelker

MANN SKADET: En mann er skadet etter å ha fått en aluminiumsbjelke i hodet på Elkjøps lager i kjøpesenteret Gullgruven.

Foto: Kjetil Rydland / NRK

Ambulanse og politi rykket ved 10-tiden mandag formiddag ut til en arbeidsulykke i Elkjøp-butikken på kjøpesenteret Gullgruven i Åsane i Bergen.

– Vi fikk melding klokken 09.52. En mann har fått en stålbjelke over seg. Han blør fra hodet, men vi vet ikke hvor alvorlig det er, sa politiets operasjonsleder Preben Wallestad til NRK.

– Ikke veldig alvorlig

Butikksjef Remi Michelsen kaller hendelsen et «mindre uhell», og henviser til kommunikasjonssjef Øystein Schmidt for ytterligere kommentarer.

– En ansatt har ved et uhell kommet borti noen bjelker på lageret, og fått en av dem over seg. Han fikk en skade i hodet, og er rutinemessig hentet av ambulansepersonell, men var ved full bevissthet. Enn så lenge tyder det meste på at det ikke er veldig alvorlig, sier Schmidt.

Han forteller at bjelken hørte til reoler som sto lagret hos Elkjøp i forbindelse med ombygging på kjøpesenteret.

– Etter at politiet har gjort sine rutinemessige undersøkelser, kommer vi til å sette dem på en måte som gjør at dette uhellet ikke skal kunne skje igjen, sier Schmidt.

Arbeidstilsynet varslet

Klokken 10.30 er politiet ferdige med sine undersøkelser på stedet. Bjelken var laget av aluminium, og ikke stål, som først meldt, forteller operasjonslederen.

– Det er en aluminiumsbjelke som har falt og truffet en av de ansatte. Han har fått en rift i hodet, og er ikke alvorlig skadet, sier Preben Wallestad.

Arbeidstilsynet er varslet om saken.

Siste video

Programleiar: Tale Hauso
Panini-bølgen sprer seg over landet under VM.
Kvinner i klart undertall gatelangs i Bergen. Nå blir det endring.