Mann banket opp av fire personer

En mann (36) ble kritisk skadd etter å ha blitt banket opp i sitt eget hjem i Sandsli i Bergen lørdag kveld. Politiet vet ikke hvem som står bak.

Mannen varslet selv politiet om hendelsen litt før klokken 19. Fornærmede forklarte at fire ukjente personer kom hjem til boligen hans og banket ham opp.

Politiet er foreløpig tilbakeholdende med informasjon i saken.

– Han var skadd, men tilsnakkende. Han hadde ingen synlige skader. Han ble tatt med til Haukeland sykehus for sjekk, og da ble han dårligere, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Frode Kolltveit.

– Vi undersøker litt mer og vil dra opp på bostedet for å gjøre noen åstedsundersøkelse.

Forsøkt avhørt

Søndag er politiet sin etterforsking uten særlige fremskritt. De kjenner ikke identiteten til de fire personene som skal ha banket mannen opp.

- Vi har ikke arrestert noen. Det er blitt forsøkt et av avhør av fornærmede men vi må vente til han blir skrevet ut fra sykehuset, forteller operasjonsleder Frode Kolltveit til NRK søndag.

Han opplyser at den skadde er en tidligere kjenning av politiet. Haukeland universitetssykehus opplyser søndag at pasienten er på betringens vei. Politiet er svært interesserte i tips fra publikum.