Normal

Mann funnet død på Stord

En utenlandsk mann er funnet død i et kafébygg inne på området til Kværner Stord. Ifølge politiet har mannen trolig vært død i flere dager.

Aker Kværner Stord

FUNNET I ET KAFÉBYGG: Den døde mannen ble funnet inne på området til Kværner Stord.

– Vi har så langt ingen grunn til å tro at noe ulovlig har skjedd med mannen. Det var ingen synlige tegn til vold på personen og vi gjør nå rutinemessige undersøkelser for å finne ut mer om hva som kan ha skjedd, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Det var avisen Sunnhordland som først skrev om funnet av den døde mannen. Han ble funnet på ettermiddagen nyttårsaften av arbeidere ved Kværner Stord.

Skal obduseres

Mannen skal være i 40 årene og utenlandsk. Han ble meldt savnet av kjæresten natt til onsdag. Stedet der mannen ble funnet er sperret av og det skal gjennomføres tekniske undersøkelser. Mannen vil også bli obdusert ved Gades Institutt i Bergen. Resultatet av obduksjonen vil trolig være klart fredag.

– Jeg kan bekrefte at en person er funnet død inne på vårt område, sier kommunikasjonssjef Odd Naustdal i Kværner Stord, til avisen Sunnhordland.

Han sier Kværner Stord forsøker å bistå politiet så godt de kan i etterforskningen