Sivilforsvaret leter etter savnet mann på Voss

Mann (61) savnet på Voss

Oppsummert

En 61 år gammel mann ble 15. mars meldt savnet av familien sin, etter at han ikke var blitt sett siden natten før. 16. mars ble det satt i gang en stor leteaksjon.

 • Mann funne død i Kvanndal

  Leitemannskap har funne ein død mann i sjøkanten på vegen mellom Kvanndal og Lussand i Hordaland. Ein mann i 60-åra har vore sakna frå hytta si på Voss sidan søndag, og politiet seier at alt tyder på at den sakna mannen no er funnen.

 • LETER I UTNE:

  I dag fortsetter letingen etter den 61 år gamle savnede Eivind Olav Gil Ottesen i Utne-området. Onsdag kveld ble det gjennomført rundspørring i Kvanndal-området, på andre siden av Hardangerfjorden.

 • Fortsetter leting etter 61-åring

  Onsdag hadde politiet rundspørring i Kvanndal i Hardanger etter den 61 år gamle advokaten Eivind Olav Gil Ottesen som er savnet fra Voss. Torsdag fortsetter letingen i Utne.

 • SISTE FRÅ LEITEAKSJONEN:

  Lensmann Ivar Hellene på Voss var med direkte i Vestlandsrevyen med reporter Mariann Reikerås.

  Med det siste om leiteaksjon i Hardanger.
 • RESULTATLØS LETING OGSÅ I DAG:

  Letingen etter den savnede 61-åringen har vært resultatløs også i dag. Nå ønsker politiet kontakt med absolutt alle som har kjørt strekningen mellom Granvin og Ålvik natt til mandag. I morgen, torsdag, vil politiet starte opp med nye søk med hund på Utne.

Med det siste om leiteaksjon i Hardanger.