NRK Meny
Normal

Mann (46) livstruende skadd – politiet gjør undersøkelser

En 46 år gammel mann ligger kritisk skadd på Haukeland sykehus etter det som skal ha vært en fallulykke. Politiet gjennomfører nå avhør i saken.

Mannen (46) ble fraktet til sykehus ved 16-tiden tirsdag, etter det som skal ha vært en fallulykke fra en stige på en privat adresse i Morvik i Åsane.

Torsdag blir mannen fremdeles betegnet som kritisk skadd av Helse Bergen.

Politiet ble ikke koblet inn i saken etter hendelsen tirsdag, men oppretter nå en undersøkelsessak på eget initiativ.

– Politiet plikter å undersøke ulykker med alvorlig personskade, for eksempel for å avkrefte rykter eller mistanker om at det har skjedd noe straffbart, sier politioverbetjent Anne Gro Veland ved Bergen nord politistasjonsdistrikt.

Saksopprettelsen er altså av rent formell karakter, og Veland understreker at de ikke har mistanke om at noe straffbart har skjedd.

– Foreløpig vet vi ikke noe mer om denne hendelsen enn det som har stått i media. Vi har startet etterforskning, og skal ta et par avhør av personer som var i nærheten da det skjedde, men alt tyder på at dette var en ulykke, sier Veland.

Siste video

Feirer Den Norske Turistforening 150 år
Kei Solvang fikk inspirasjonsprisen til en verdi av 7500 kroner for sin sceneopptreden under Ungdommens musikkmesterskap.
Daniel og Jaroslav Letiagin i Brothers Duo fra Askøy