Ny cupbombe i Bergen

Løv-Ham slo eliteserielaget Aalesund på Varden Amfi. Trykk på spilleren og se vinnermålet som kom i det 60. minutt.

Video Løv-Ham-Aalesund 2-1

Onsdag kveld ble de første kampene i tredje runde av cupen spilt. Brann er ute, og dermed er det Løv-Ham og Fyllingen som skal forsvare den lokale æren.

I kveld hadde Varden Amfi og Løvene besøk av eliteserielaget Aalesund, og etter første omgang var bergenserne førende laget.

LES: Løv-Ham - Aalesund

1 - 0 til pause

Etter 33 minutt knaller Sindre Marøy til og hjemmelaget leder 1 - 0 til pause. En vakker scoring av spissen.

SE: Løv - Ham i ledelsen med skudd fra 35 meter

Video Løv-Ham-Aalesund 1-0

I pausen sa hjelpetrener i Løv-Ham, Tom Magersnes, at han var overrasket over at de hadde så godt grep om cupmestrene fra Aalesund.

– Vi har kommet godt i gang, men jeg forventer enda mer tempo og mer press i andre omgang. Samt at vi utnytter rommet, sa han.

KAMPEN: Løv-Ham - Aalesund spark for spark

Endte 2 - 1

Løv-Ham fortsatte presset i andre omgang, men etter 58 minutter spilt utlignet Aalesunds Ville Jalasto til 1 - 1 på hjørnespark.

SE: Aalesund redusere. Må ved Ville Jalasto

Video Løv-Ham-Aalesund 1-1

Så, bare to minutter etterpå fikk Løv-Ham corner. Karl Morten Eek nikket 1. divisjonslaget opp i ledelsen igjen.

Det er bare tre dager siden Aalesund var i Bergen. Da tapte de 2 - 1 mot hjemmelaget Brann i eliteserien.