Løv-Ham tap i premieren

Løv-Ham fikk ikke den seriestarten de hadde håpet på. Laget tapte 1-0 mot Bryne i premieren.

Løv-Ham spilte en god kamp og hadde alt i alt fortjent poeng.

Laget var spesielt gode bakover på banen. Bryne hadde store problemer med å skape målsjanser i første omgang.

Fremover mangler imidlertid Løv-Ham fortsatt det lille ekstra som skal til for å avgjøre kampene. Spissene må rett og slett bli mer effektive.

Scoret på frispark

Brynes scoring kom 15 minutter før slutt.  Hjemmelaget fikk frispark på 18 meter. Bjørn Ingvar Kydland satte ballen i mål tett ved stolpen. Løv-Ham keeper Martin Hollund var sjanseløs i den andre enden av målet. Spørsmålet er om muren var riktig satt opp.

Sinnene i kok

En dommeravgjørelse helt på slutten av kampen satte sinnene i kok på Bryne stadion.

Thomas Tennebø ble felt av Brynes Paul Oyuga, men rakk å slå en pasning til Jonny Mikal Gallefoss som kom alene igjennom med Bryne-keeper Bernhard Nyheim. I stedet for å gi Løv-Ham fordel blåste dommer Kristoffer Helgerud frispark til Løv-Ham, og fratok dermed laget en stor mulighet til å utlikne.

- Det er helt horribelt å blåse frispark og frata oss fordelen, sier Løv-Ham trener, Trond Bjørndal.

Dommeren innrømmet i ettertid at han ikke burde ha blåst frispark i denne situasjonen.

Gode i forsvar

Selv om det ble tap i premieren viste kampen mot Bryne at Løv-Ham kommer til å bite fra seg i årets 1. divisjon.

Spesielt i forsvar imponert laget fra Bergen. Midtstopperne Knut Walde og Kristian Vange var alt i alt lagets beste.

Med litt mer presisjon i angrepspillet kan det bli mange poeng på Løv-Ham utover i sesongen.