4 1\2 dl mel
gjær
2 ss olivenolje
1 ts salt
1 ts hvitløkpulver
1 ts oreganokrydder
1 kopp vann
Knas sammen og heves til dobbel størrelse.
1\2 kg lammefarse
1 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
1\2 ts salt
1\2 ts pepper
Stekes sammen.
2 store tomater knuses
1 ss tomatpurè
1 ts salt
Kokes i 5 minutter.
Kjevle ut deigen på stekeplaten. La den heve i 20 minutter. Smør så på sausen. Deretter fordeles fyllet over, pass på at den dekker kantene.
Strø over et 1\2 kg hvitost. Ta 10 blader rosmarin, en liten kvast oregano og klipp over pizzaen.
Avslutt med en finhakket paprika og en boks sopp som strøs over. Stekes på 225 grader i 35 minutter.
God appetitt!
Innsendt av Lillian Mathisen.