NRK Meny
Normal

Ledd ut etter UEFA-slakten

Andre norske lags supportere godter seg stort over Branns stjernesmell på Goodison Park torsdag.

Everton - Brann

SJANSELØSE: Håkon Opdal måtte plukke seks baller ut av nettet på Goodison Park torsdag. Noe slikt har ikke skjedd siden det pinlige 6-0-tapet for Lyn i fjor. Da ble Opdal utvist, og lot Johan Thorbjørnsen plukke de siste ballene.

Foto: NIGEL RODDIS / SCANPIX

 - Brann har det med å drite seg ut når det gjelder, og tape stort. Ref. serieavslutningen i 2001 for eksempel, skriver en LSK-fan på Kanarifansens diskusjonsforum.

Siste serierunde 2001 er fortsatt et smertefullt minne for alle Brann-fans. Brann tapte 2-6 hjemme mot Rosenborg, og måtte se på at trønderne ble seriemestre på bergensk gress. Det skjedde også mot slutten av i 2006-sesongen.

- Verre enn PSG-tapet

En rekke Rosenborg-fans godter seg over Branns miserable kveld i Liverpool, og håper nå at stjernesmellen mot Everton gjør at folk kan glemme Rosenborgs pinlige 7-2-tap (8-5 sammenlagt) for Paris Saint-German i 2000.

- Kanskje disse bergenserne holder kjeft om de åtte vi slapp inn? Vi ryker med æren i behold. Brann gjør det til de milde grader ikke. Omtrent som forventer, skriver en RBK-supporter på Kjernes hjemmeside.

En annen trønder regner med at det nå kommer et vell av bortforklaringer fra fotballinteresserte bergensere.

- Er det noe bergenserne kan, så er det å komme opp med unnskyldninger, skriver vedkommende.

Mjelde: - Pinlig

Brann-trener Mons Ivar Mjelde var i går ikke opptatt av å bortforklare tapet.

- Vi møter spillere som holder et jevnt over høyere nivå. Det er litt pinlig. Det er alltid pinlig å tape stort, sa Mjelde til Brann.no.

Everton-manager David Moyes gledet seg stort over kalasseieren over Brann, og mener resultatet viser at laget tok Brann på alvor til siste slutt.

- Jobben ble gjort på en veldig profesjonell måte. Den første halvtimen spilte vi ikke så bra, så det første målet var avgjørende, sa Moyes til klubbens egen hjemmeside etter kampen.

Siste video

Onsdag 16. august begynte flyttingen av den store flytedokken fra Laksevåg til Ågotnes.
Programleder: Mariann Reikerås