NRK Meny
Normal

Nilsen: – Bør hente spillere i sommer

Brann-trener Lars Arne Nilsen ønsker seg en bredere stall når laget går inn i siste halvdel av årets førstedivisjon. Men det er lite aktuelt, sier sportssjefen i klubben.

Brann-trener Lars Arne Nilsen

ØNSKER BREDERE STALL: Brann-trener Lars Arne Nilsen ønsker seg flere spillere før høsten.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

– Vi har mange gode spillere. Men vi mangler kantspillere, vi mangler backer og vi mangler midtbanespillere.

Ønskelisten til Brann-trener Lars Arne Nilsen er lang. Men sportssjef i klubben, Rune Soltvedt, han kan ikke love at treneren får alle ønskene oppfylt.

– Med tanke på den økonomiske situasjonen i klubben, så er det lite sannsynlig at noe kommer til å skje, sier Soltvedt.

Rune Soltvedt

LOVER INGENTING: Sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, garanterer ikke at nye fjes kommer inn på stadion i sommer.

Foto: Kaspar Knudsen / NRK

– Sårbare for skader og karantener

Brann har nå tatt sommerferie, tre poeng bak Sandnes Ulf på opprykksplass. Lars Arne Nilsen sier at stammen i laget er god nok, men at bredden bør styrkes dersom opprykksplassen skal gå til Brann.

– Vi har godt med spisser, midtstoppere og keepere. Men vi har en ubalanse som gjør at vi vil få utfordringer ved skader og karantener. Spillerlogistikken må vi se på i sommer om vi skal være med helt i toppen i høst, sier Nilsen.

Må selge for å kjøpe

Men økonomien i Brann er ikke som den en gang var. Et nedrykk til førstedivisjon kjennes på lommeboken, sier sportssjef Soltvedt.

– Vi har rett og slett ikke midler til å hente noen spillere. Utgangspunktet vårt er å få det beste ut av den troppen vi har. Jeg tror at noen må selges dersom vi skal hente nye spillere.

En av de som kan bli solgt er midtbanespiller Fredrik Haugen. Som Bergens Tidende meldte i forrige uke er Ålesund interessert i 23-åringen. Et salg kan frigi midler til å kjøpe flere nye spillere. Soltvedt vil ikke avskrive noe.

– Man vet aldri. Plutselig er det noen som har bruk for det vi har, og da må vi kanskje selge. Det er tidlig enda, overgangsmarkedet åpner 22. juli. Vi får se hva som skjer når den tid kommer, avslutter Soltvedt.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås
Som ventet ble det omrokkeringer i Regjeringen i dag.
Slik ser det ut i våre nye lokaler.