Landslagsstjerne målløs i debuten

Cecilie Pedersen på plass i rødt, men klarte ikke avgjøre mot Klepp i Vestlandshallen.

Cecilie Pedersen i Arna-Bjørnar i Vestlandshallen

SPILTE EN TIME: Et ømt kne gjorde at Cecilie Pedersen ble byttet ut etter 60 minutter.

Foto: Astrid M. Nordhaug, Digitalsport

Arna-Bjørnar klarte bare 1-1 på kunstgresset i Åsane mot Klepp. Rogalendingene tok ledelsen ti minutter ut i andre omgang, da en Klepp-spiss fikk stå upresset midt mellom tre forsvarsspillere og heade ballen i noten bak Erika Skarbø.

Veronica Aasgård utliknet for bergenserne på retur etter en straffebom, etter at Tina Algrøy ble felt innenfor 16-meteren i det 85. minutt.

Byttet ut etter en time

Landslagsspiller Cecilie Pedersen gjorde sin første kamp for de røde etter den omdiskuterte overgangen fra Avaldsnes, og gjorde sine saker tålig bra, uten å imponere.

- Cecilie ble passet godt på av Klepp-forsvaret, men fikk vist noe av det som bor i henne. Hun valgte også å være forsiktig med et ømt kne, og ble byttet ut som avtalt på forhånd etter 60 minutter, sier styreleder Tore Thorsen på klubbens hjemmeside.

- Jeg fikk en smell på trening i uken, og den gjorde at jeg ikke kunne løpe for fullt. Så det satte sitt preg på mine prestasjoner, sier Pedersen til Bergensavisen.

To stod over

Maren Mjelde og Isabell Gjerde stod begge over treningskampen. Ifølge Thorsen ga kampen indikasjon på at Arna-Bjørnar er der de skal være form-messig, årstiden tatt i betraktning.